Menu


Wil je een agendapunt toevoegen? Dat kan simpel en snel in dit formulier. Omdat we vele duizenden agendapunten per jaar krijgen, verzoeken we je deze niet te mailen maar zelf de plaatsen!

De agenda wordt gebruikt voor de krantenrubriek West-Point met 190.000 oplages, twee radioprogramma's en de inzet van onze vrijwilligers. We kunnen de agendapunten ook automatisch scannen vanaf je Facebook pagina.

 Vragen of problemen met de agenda? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Succes!

 

Diamonds on the Rocks; Neil Diamond tribute

Beginnend op 13.04. 21:00

Bij

Geplaatst door Ruud Hoondert

Categorieën: Live optreden


Kom kennismaken met deze ultieme Neil Diamond tributeband. Uniek aan deze coverband is dat zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens gezegend is met bijna identiek dezelfde stem als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een superband achter zich staan bestaande uit de Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (o.s. Soulsister, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau), Niels Verheest (Blue Blot, The Internationals), Luc Canters en zangeressen Emilie Leysen en Nathalie Van den Meutter.

Entree voorverkoop: € 15,00
Aan de zaal: € 20,00