Menu


West-Point filmt, fotografeert én schrijft over muzikale gebeurtenissen in en om West-Brabant, maar er is meer mogelijk! Wil je een medewerker van West-Point inzetten voor een andere gebeurtenis? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vraag of verzoek of neem een kijkje bij de mogelijkheden hieronder.

Diensten

   Fotografie                                                    Teksten                                                        Websites 
FotografieTeksten..Website1

 

 

Persbericht verspreiden
West-Point schrijft niet alleen, maar heeft ook goede contacten met diverse media. Als bedrijf is het al druk genoeg met reguliere werkzaamheden, dus waarom tijd investeren om uit te zoeken hoe de media bereikt moet worden? Via West-Point is het mogelijk een persbericht te laten schrijven mét de juiste contactgegevens voor de media. Het aanleveren moet alleen nog even zelf gedaan worden, maar dat is slechts enkele minuten werk. Meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsvideo
Door de vele filmpjes die er in de loop der jaren gemaakt zijn, hebben de vrijwilligers van West-Point ruime ervaring met filmen. Zo zijn er niet alleen West-Point video's gemaakt, maar ook diverse reportages in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes en overheidsinstellingen. Referentiemateriaal opvragen kan natuurlijk altijd. Meer informatie over filmen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programmering
Door het brede netwerk van West-Point, weten de vrijwilligers als geen ander wat er regionaal speelt. Op zoek naar een coverband voor een bedrijfsfeest? Laat het ons weten en we zoeken een oplossing. Liever een stevige rock- of bluesband? Ook dat kan geregeld worden. De muziekkenners van West-Point helpen graag. Natuurlijk is er ook altijd de artiestendatabase om een impressie te krijgen. Meer weten? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grafisch ontwerp
Al het grafisch ontwerp op West-Point wordt door onze huisontwerpers gedaan. Zij werken ook freelance voor diverse opdrachten. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inzet tijdens evenementen
West-Point vrijwilligers zijn flexibel en kunnen op diverse evenementen worden ingezet. Zo heeft West-Point verkeersregelaars, EHBO'ers, technici en meer. Natuurlijk hebben we ook gewoon sjouwers, fotografen of een cameraploeg ter beschikking. Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huur

LED verlichting
West-Point beschikt over een LED installatie met een hoge lichtopbrengst. Deze zogenaamde tri-leds worden regelmatig ingezet tijdens eigen West-Point evenementen, maar ze zijn ook te huur. Mail voor een offerte naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.