Menu

Triggerfinger over Colossus: "We werkten écht als groep samen aan de nummers"
Foto's Dance Boulevard
Foto's Daylight Festival 2017
« »

Bibelot krijgt bezoek van Delain

Delain in de BibelotDelain begon in 2002 als een project van Martijn Westerholt (ex-Within Temptation). Het debuutalbum 'Lucidity' uit 2005 laat zich lezen als een 'who's who' van de symphonische metal: muzikanten van onder andere Within Temptation, Nightwish, Epica, Leaves' Eyes en God Dethroned werkten eraan mee. Door de vele aanvragen voor live-optredens groeide Delain al snel uit tot een band met vaste bezetting. Het tweede album 'April Rain', dat dateert uit 2009, kent dan ook minder gastoptredens.

Delain heeft inmiddels een indrukwekkend cv opgebouwd met tours door Europa en Noord- en Zuid-Amerika en optredens op grote festivals waaronder Wacken Open Air en Lowlands. Met frontvrouw Charlotte Wessels is Delain een rockformatie waar je U tegen zegt en ongekend populair over de hele wereld. De band werkt al een tijdje aan een nieuw album genaamd "We Are The Others", dat in juni zal uitkomen. Hierbij hoort natuurlijk ook een Europese tour waarbij het thuisland niet kan worden overgeslagen.

Delain treedt op in poppodium Bibelot op vrijdag 8 juni. Tickets voor dit concert kosten 14,50 euro. Kaarten zijn verder te koop bij de verschillende voorverkoopadressen: Velvet Music Dordrecht (Vriesestraat 110), VVV/Intree Dordrecht (Spuiboulevard 99), Velvet Music Rotterdam (Oude Binnenweg 121A). Voor meer informatie: www.bibelot.net.

 

Gerelateerde artikelen x
Nieuws
  • 01-10-2014-00-00
  • Door West-Point

De Kring, De Maagd en Nieuwe Nobelaer brengen volop muziek.

Enorm aanbod van muziek in West-Brabant West-Brabant kent de luxe van 2 poppodia: Mezz in Breda en Gebouw-T in Bergen op Zoom. Aan de periferie van...

Nieuws
  • 01-09-2014-00-00
  • Door West-Point

Poppodia Mezz, Gebouw-T en Bibelot bijna terug van vakantie

Tijdens de zomer is het relatief rustig in de Bergen op Zoomse en Bredase poppodia Gebouw-T en Mezz. Maar dat is binnenkort, gelukkig, weer verleden tijd. Er...