Menu


Headliners Op De T Festival Michelle David & the Gospel Sessions

michelle davidBergen op Zoom – De line-up voor het door Poppodium Gebouw-T georganiseerde gratis toegankelijke Op De T festival op Hemelvaartsdag 25 mei is compleet.
Naast 666 The Nightmare staan ook Mercy John, Terra Volta, Convoi Exceptional en Michelle David & The Gospels Sessions op het podium tijdens de zevende editie van het Op De T festival.

Naamsbekendheid
Michelle David & The Gospel Sessions is een samenwerking tussen Onno Smit, Paul Willemsen en zangeres Michelle David. Samen zijn ze terug gegaan naar de kern van de gospel en dat blijft niet onopgemerkt. Zo was ze te gast bij VPRO Vrije Geluiden en De Wereld Draait Door. Na het op de T festival treedt ze ook op tijdens North Sea Jazz.

Inspiratie
Mercy John combineert zijn Brabantse roots met Americana geïnspireerd door Tom Petty en Bruce Springsteen. Terra Volta, een formatie rondom Derrick Rake, maakt een unieke combinatie tussen folk, ska, reggae en balkan waarbij het bijna onmogelijk is stil te blijven staan. Convoi Exceptional houdt van trommelen en brengt hun percussie act naar Wilhelminaveld om ervoor te zorgen dat iedereen het naar hun zin heeft.

activiteiten
Naast de muziek is er tijdens Op De T ook weer een vintage festivalmarkt, met vintage, retro of handgemaakte waren, en een speciale kinderhoek waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich de gehele dag kunnen vermaken. Er worden diverse activiteiten voor hen georganiseerd, in lijn met het thema ‘Circus’.

 

Gerelateerde artikelen x
Nieuws
  • 20-04-2016-00-00
  • Door West-Point

Succesvol festival presenteert de 6e editie Op de T.

Poppodium Gebouw-T organiseert dit jaar voor de zesde keer het jaarlijkse Op De T Festival. Het festival vindt ook dit jaar weer plaats op...

Nieuws
  • 27-04-2015-00-00
  • Door West-Point

Op De T Festival ook dit jaar gratis

Op veertien mei vindt op het Bergen op Zoomse Wilhelminaveld het Op De T Festival plaats. De organisatoren hopen dit jaar een bronzen status te...