Menu


Popplatform West-Point is het muzikale platform van West-Brabant en omgeving. West-Point verschijnt wekelijks in een oplage van 190.000 stuks in huis-aan-huis blad de Bode en de website www.west-point.nl wordt vrijwel dagelijks geupdate met lokaal en regionaal popnieuws. Op de site en in de krant heeft West-Point daarnaast de meest up-to-date regioagenda wat betreft muziekactiviteiten.

Behalve popnieuws maakt West-Point ook filmpjes, worden er fotoshoots van artiesten gehouden en is er binnen het popplatform ruimte voor de promotie van jong talent. West-Point licht regelmatig bands uit door middel van een interview of cd recensie.  Ook wordt er samengewerkt met twee radiozenders. Woensdagavond komt de West-Point agenda om 21.30 bij de Van Helden Hitshow op RTVM Moerdijk voorbij, te horen via de FM op 106.3 en 107.6 of via www.rtvm.nl. Vrijdag om 19.30 is deze te horen bij Local Popscene op LocalFM, via 105.7 of www.localfm.nl.


Locaties en artiesten in en om West-Brabant kunnen via www.west-point.nl hun eigen agenda actueel houden en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. persberichten sturen om zo uitgebreid onder de aandacht gebracht te worden. Via het netwerk van West-Point is het ook mogelijk om een logo, poster of ander grafisch ontwerp te laten maken, een foto- of filmshoot te laten houden of een website te bestellen. West-Point wordt geheel door vrijwilligers gerund en is er voor en door muziekliefhebbers!

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.