Menu


West-Point neemt tool om agenda's van Facebook te scannen in gebruik

Staan jouw agendapunten al op de site?Een paar weken terug verwezen we al eens naar deze tool bij wijze van 1 april grap, maar helaas kwamen er toen amper reacties. Nu tijd voor het serieuze bericht: West-Point heeft een 'tool' op de website draaien die automatisch de evenementen van locaties uitleest vanaf de Facebook pagina's. In praktijk wil dit zeggen dat een podium of café de gegevens alleen op de Facebook pagina moet aanmelden en dat ze daardoor op onze site verschijnen.

Wat heeft dit voor voordelen? Agendapunten worden automatisch gebruikt voor de West-Point agenda in huis-aan-huis blad de Bode met 190.000 oplages. De evenementen dienen tevens om de inzet van onze vrijwilligers te bepalen. Daarnaast worden de agendapunten momenteel op twee radiozenders gebruikt als streekagenda.

Hoe kan ik me aanmelden?
Bekijk of jouw Facebook pagina evenementen heeft en zoek vervolgens of deze reeds op West-Point staan. Is dit het geval? Dan hoef je niks te doen en hebben we jouw aangemeld. Is dit niet het geval of twijfel je? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw Facebook pagina en we lopen het voor je na! Let op: de tool werkt alleen met bedrijfspagina's en NIET met persoonlijke profielen. Heb je alleen een persoonlijk profiel? Dan kan je ook contact met ons opnemen voor het aanmaken van een bedrijfspagina.

Aanvulling:
De Facebook pagina dient een officieel evenement te hebben, geen post!
De scantool scant wekelijks, het kan even duren voor je informatie bij ons op de site staat.
Om je info ook in de gedrukte versie te krijgen, dien je deze drie weken vantevoren aan te leveren!