Menu


Artikelen aanmelden

Waarom staat mijn artikel niet in de krant?
West-Point heeft slechts beperkt ruimte in de krant. Bovendien wordt West-Point, doordat het in diverse regio's verschijnt, ruim vantevoren opgemaakt. Hoe eerder we je bericht hebben, hoe groter de kans dat het geplaatst wordt, maar we geven geen garanties. Lever tenminste drie weken vantevoren aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Artikelen die niet meekunnen in de krant, proberen we online te verwerken.

Hoe stuur ik een persbericht in?
Een persbericht kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg ervoor dat het persbericht duidelijke informatie over het evenement of nieuwsfeit bevat. Denk aan data, locatie, reden van nieuws enz. Zorg ervoor dat het bericht in de derde persoonsvorm is. Een goed voorbeeld is: 'De organisatie geeft op vijf oktober een' en een fout voorbeeld is 'Wij zijn dan en dan geopend' Bij het gebruik van de ik / wij vorm is het niet duidelijk om wie het gaat. Als laatste is het belangrijk een goede foto bij het persbericht te doen.

Agenda

Hoe komt mijn agendapunt in de Bode?
De agendapunten die op de site worden toegevoegd, worden gebruikt voor de Bode. Wil je jouw agendapunt in de krant hebben? Laat het ons tijdig weten wat je doet en wanneer door het bericht toe te voegen op www.west-point.nl onder agenda. Ben je er op tijd bij, dat wil zeggen minimaal drie weken vantevoren, dan is de kans groot dat je agendapunt in de krant staat.

Ik kan geen agendapunten toevoegen
Zorg ervoor dat je ingelogd bent op de site én de nieuwste browser gebruikt. Met name oude versies van Internet Explorer geven problemen. De nieuwste versie van Internet Explorer, FireFox, Chrome én Safari werkt zonder problemen. Van West-Point raden we het gebruik van de nieuwste FireFox aan voor het toevoegen van agendapunten, omdat we weten dat de agenda hiermee het beste samenwerkt.

Overige

Ik wil graag vrijwillliger worden

Dat kan, bekijk eens de volgende hier

Waarom beantwoorden jullie de mail niet?
West-Point krijgt per week vele berichten. Al het werk wordt binnen West-Point door vrijwilligers gedaan, waardoor het kan zijn dat een bericht soms blijft liggen. Dat is geen opzet, maar puur een kwestie van tijdsgebrek. Zien we iets belangrijks over het hoofd? Aarzel niet en mail ons gewoon nog een keer.

Ik heb een klacht, vraag of opmerking
Erg vervelend als iets niet goed werkt, onduidelijk is, of anders loopt dan gepland, maar zoals aangegeven bestaat West-Point louter uit vrijwilligers. Klachten, vragen of opmerkingen kunnen gestuurd worden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.