Menu


West-Point draait geheel op vrijwilligers en daar zijn we trots op! Om West-Point te laten groeien, zijn er altijd nieuwe krachten nodig. Momenteel zijn we op zoek naar:

- Interviewers / tekstschrijvers
- Recensenten
- Fotografen
- Cameramensen
- Medewerkers voor de (web)redactie

Interviewers / tekstschrijvers
Als interviewer of tekstschrijver ben je verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de website. Het is natuurlijk handig als je goed kunt schrijven en ook fijn als je eventueel contacten hebt met lokale en regionale bands. Interviews krijg je via het netwerk van West-Point en kan je zelf aandragen. Vaak gaat het om beginnende en regionale bands, maar West-Point heeft ook regelmatig contact met bekende bands én artiesten op nationaal niveau. Interesse? Mail West-Point via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Recensenten
Heb je een goede kijk op muziek en optredens en kan je er ook nog leuk over schrijven? Dan zoeken we jou voor CD en concertrecensies, eventueel in combinatie met fotografie. Als recensent luister je naar allerlei soorten artiesten en dien je een brede muzieksmaak te hebben, ook als iets niet je ding is moet je er positief over kunnen schrijven. Bij jouw concert- of CD verslag verwachten we een objectief én sprekend verhaal. Denk je dit te kunnen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jezelf aan te melden.

Fotografen
Voor West-Point zijn we altijd op zoek naar mensen die leuke foto's kunnen maken? Maak je graag festivalfoto's, partypics, bandportretten of gewoon een mooie foto voor bij een interview? Laat het ons weten en wellicht sta je binnenkort namens West-Point in een poppodium in de regio. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cameramensen
Ook voor de vele filmpjes op de site is West-Point geheel afhankelijk van vrijwilligers. Momenteel maakt een klein gezelschap regelmatig videoreportages. Deze zelfde mensen worden ook af en toe ingezet voor het filmen van liveoptredens. Om de videosectie te laten groeien zoekt West-Point vrijwilligers mét of zonder camera, maar vooral met enthousiastme en inzicht. Heb jij de juiste kijk op video, kan je een beetje monteren én ben je enigzins technisch? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerker webredactie
De webredactie verzorgt de stukken die je op de website leest. Als webredacteur schrijf je korte nieuwsstukken, voeg je persberichten toe en verwerk je agendapunten of bandaanvragen. Voor een webredacteur is het belangrijk dat je communicatief bent én graag met de computer werkt. Veel van je werkzaamheden vinden vanuit thuis plaats en gebeuren door middel van de computer. Als webredacteur ben je de spil in het web voor alles op en om de site en heb je contact met diverse partijen. Voor het zover is kan je eerst met ons contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden.

Interesse?
Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin wie je bent, wat je doet én wat je wilt gaan doen! Wij beantwoorden je mail zo snel mogelijk en wellicht behoor je binnenkort tot ons team.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.