Menu


Evenementenagenda West-Brabant week 22

  • Geschreven door West-Point
BredaJazz is één van de tips van dit weekend!Wil je weten waar je dit weekend uit kan gaan, een leuke band kan checken of een muzikale theatervoorstelling bezoeken? Naast de normale West-Point agenda die een overzicht biedt van alle concerten en evenementen in West-Brabant, lichten we hier iedere week een aantal evenementen uit. Zo kan je in één oogopslag de highlights voor de komende week opdoen. Kortom: een op de regio gerichte evenementenagenda voor jou, met alles lekker dichtbij! En met dit XL weekend voor de deur, is er natuurlijk genoeg te doen! Bovendien geven we ook nog diverse kaarten weg!

29-05-2014 - Jazzweekend Breda - Centrum Breda
Vier dagen gratis jazz in Breda. Dat is natuurlijk het jazzweekend dat deze donderdag aftrapt en tot en met zondag duurt. Met een enorm uitgebreid programma zit je altijd goed. Varierend van Hans Dulfer tot DJ Sandstorm of de Ruben Hoeke Band tot Anton Goudsmit. Gewoon gaan kijken!

Meer info: www.bredajazzfestival.nl

29-05-2014 - Op-de-T Festival - Wilhelminaveld
Bergen op Zoom Het Op-de-T festival begint langzaam aan een traditie te worden. Het gratis festival, dat ook nog eens biobased is én dus goed voor het mileu is, vindt altijd op hemelvaartsdag plaats. Het wordt dit keer geopend door de heren van Duke John en sluit af met Amariszi. Daar tussenin tref je natuurlijk meer namen. Alle info via de website van Gebouw-T, daar lees je ook over de afterparty!

Meer info: www.gebouw-t.nl

30-05-2014 - Kampvuur festival Lokaal Verhaal - Clubhuis Maupertuus
Een avondje uit voor vijftien euro inclusief muziek, dans, cabaret én eten plus drinken? Dan moet je bij het Kampvuur evenement van Stichting 't Lokaal Verhaal zijn. Een compleet avondvullend programma met onder andere Babi Liempa, Nina Verharen, Kevin van Kalkeren en veel meer. Je kan trouwens hier nog gratis (!) tickets winnen ook!

Info www.lokaalverhaal.com

30-05-2014 - Stuiterbeesten - El Corazon Roosendaal
Opperhert noemt hij zichzelf, maar waar dat precies vandaan komt? Wat vast staan is dat Nichal deze avond zijn verjaardag viert in El Corazon met maar liefst 22 artiesten én dat wordt, gezien de naam van de organisatie, Stuiteren. Check de linu-up snel. Verkoop alleen aan de deur!

Meer info: www.stuiterbeesten.nl

31-05-2014 - DeWolff - Gebouw-T
Tijdens het openingsweekend van Gebouw-T scoorde ze hogen ogen en ook nu mag men grote verwachtingen hebben van de band DeWolff. De groep keer 31 mei terug voor een flinke rockshow. Ingrediënten: bluesrock, twee broers plus een derde muzikant én een nieuw album. Komt dat zien! Ook hier kan je nog tickets voor winnen trouwens!

Meer info: www.gebouw-t.nl 

 

Informatie over de wekelijkse agenda

Zelf in de agenda genoemd worden?
West-Point is er voor de regionale artiesten én organisaties. Wil je zelf in de agenda genoemd worden? Dat kan door je agendapunten zelf aan te dragen via www.west-point.nl/agenda. Persberichten zijn daarnaast welkom op redactie@west-point.nl. Aanmelden heeft als voordeel dat je ook genoemd wordt in de gedrukte agenda in huis-aan-huis blad de Bode én er bestaat een kans dat je op de radio voorbij komt. Zie hieronder!

Agenda in 190.000 oplages in de Bode
De West-Point agenda is iedere week in onze rubriek te vinden in huis-aan-huis blad de Bode. De agenda wordt gecombineerd met een drietal actuele artikelen over evenementen in de regio, of achtergrond informatie.

Agenda op de radio
West-Point is twee maal per week met een agenda op de radio te horen. Op  woensdagavond komt de West-Point agenda om 21.30 bij de Van Helden Hitshow op RTVM Moerdijk voorbij, te horen via de FM op 106.3 en 107.6 of via www.rtvm.nl. Vrijdag om 19.30 is deze te horen bij Local Popscene op LocalFM, via 105.7 of www.localfm.nl.